top of page

RegTudVet - A VERSENY

Iskolánk a második félévben csapatversenyt hirdet korra, nemre való tekintet nélkü azoknak a diákoknak, akik tudásukat bővíteni szeretnék olyan ismeretekkel, amelyek

  • nem férnek be az órai keretek közé,

  • nem tartoznak szorosan egyetlen évfolyam tananyagához sem,

  • megszerzéséhez tudásszomj, kitartás, józan paraszti ész, jókedv és csapatszellem szükséges.


A RegTudVet –élkedőbe háromfős csapatok nevezhetnek a farsang napjáig egy csapatnév leadásával. A csapat nevét írjátok rá egy borítékra, a borítékba pedig tegyétek be a három - nem féltetlenül egy osztályba járó - diák nevét. A lezárt borítékokat az eredményhírdetés napjáig a páncélszekrénybe fogjuk őrizni. A vetélkedő állását, az éppen aktuális feladatokat, a beadási határidőt, a tanári előtti faliújságon és az iskolánk honlapján – www.prwk.hu – is nyomon követhetitek. Mivel a verseny lezárásáig, májusig a faliújságon csapatneveket láthattok majd, csak az utolsó pillanatban derül ki a legjobban szereplő diákok neve.


Csapatok benevezése: február 13. péntekig , Palkó Eszternél


Első feladatsor leadásának határideje: március 2.


A feladatokat külün-külön A/4-es lapon kidolgozva, és egy A/4-es borítékba (Eszternél kérhettek) betéve tegyétek a tanári RegTudVet feliratú fakkjába. Minden lapon és a nagy borítékon is tüntessétek fel a csapatotok nevét. Ez azért fontos, mert minden feladatot más-más tanár javít. A borítékok később ugyanonnan visszavehetők, így a következő forduló megoldásait is abban tudod leadni. Késve érkezett megoldásokat nem fogadunk el!

A legjobb csapatok értékes nyereményben részesülnek, de ebben a játékos versenyben minden résztvevő csak nyerhet!


Jó munkát kívánunk minden résztvevőnek!


Íme a fejtörők 3 részre szedve:


images.jpg




bottom of page