top of page
IMG_1341.jpg

Polgár Zsuzsa

2007-ben végeztem a Solymári Waldorf Pedagógiai Intézet osztálytanító és zene szakán, majd 2011-ben a Magyar Euritmia Képzésen. 2016-ban  az ELTE-n tanító szakos diplomát is szereztem.

2007 és 2011 között egy-egy évig zenét tanítottam a Gödöllői és Töki Waldorf Iskolákban. 2011-17 között a Sashalmi Waldorf Iskola osztálytanítója és euritmia tanára voltam, jelenleg is tanítok ott még euritmia szaktanárként. 

Miután elballagott az osztályom, a Hannoveri Euritmia Képzésen töltöttem fél évet tanárként és a képzés színpadi társulatának tagjaként, ahova jelenleg is visszajárok fellépni. Magyarországon is alapítása óta tagja vagyok az Artemisz Euritmia Színpad társulatának, akikkel rendszeres előadásaink vannak itthon és külföldön is. 

Itt a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban szeretném az eddigi színpadi tapasztalataimmal gazdagítani a diákok tanulmányait, megismertetni velük, és közelebb hozni hozzájuk ezt a folyamatosan alakuló fiatal művészeti ágat, minél több közös alkotásban részt venni velük, mely önismereti útjukon is nagy hasznukra válhat.

 

 

 

 

bottom of page