top of page

Gold Boys Sportegyesület

A Gold Boys Sportegyesület (GBSE) és középiskolánk között szoros együttműködés van, az egyesület kosárlabda Szakosztályt működtet a gimnázium sportcsarnokában. Tagjai között mostani és volt diákjaink is vannak. A Sportegyesület elnöke Kálózi Attila, alelnöke Thurnay Balázs és titkára Jász Réka 2015 óta. Az iskolánkban tanuló diákok létszámának növekedése miatt a rendelkezésre álló terek egyre szűkösebbé váltak, így a pezsgő iskolai-, és sportélet fenntartása érdekében rendezvényteremként is működő tornacsarnok építését tűztük ki célul.

 

Ennek megvalósítása érdekében az egyesület 2016-ban pályázatot nyújtott be TAO támogatásra, melynek köszönhetően lehetővé vált, hogy forrást gyűjtsünk erre a célra. Az építkezés végül 2018-ban indult el és 2021. januárban történt meg a kosárlabdacsarnok műszaki átadása. A használatbavételi engedélyt 2021. augusztus 5-én kaptuk meg, így a 2021/22-es tanév indulásakor végre használatba vehettük a csarnokot.

A REGI kosárlabdacsarnok ünnepélyes átadására szeptember 29-én került sor. Az erre az alkalomra készült kisfilmet ITT lehet megnézni.

A képre vagy IDE kattintva a csarnokavató-galéria nyílik (fotó: Kóczán Gábor).

bottom of page