top of page

Továbbtanulás Dániában - decemberi eseményeink

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a külföldön továbbtanulni vágyó diákokat Study in Denmark programunk keretében kínált dániai tandíjmentes továbbtanulási lehetőségekről.

Dániában a nemzetközi diplomát adó teljes egyetemi, vagy főiskolai AP, Bachelor/Master képzés tandíjmentes és angol nyelvű. Több száz különböző szakot és lehetőséget kínálunk, hogy a diákok tandíjmentesen Európa egyik legfejlettebb és legboldogabb országában tanulhassanak tovább. A diploma megszerzése után az elméleti tudáson túl komoly gyakorlati tapasztalattal is felvértezve kerülnek ki a munkaerőpiacra.

A még érettségi előtt álló tanulók Dániában akár középiskolai Pre-IB vagy IB osztályba is sikeres felvételt nyerhetnek. További lehetőség bárki számára, hogy felsőoktatási tanulmányok megkezdése előtt akár népfőiskolai keretek között 3, 6 vagy 9 hónapon keresztül támogatott ösztöndíjjal tanuljon.

Dániai továbbtanulás, konzultációs lehetőség
2020. december 5. szombat 10:00-14:30

Angol nyelvű, nyelvvizsgát helyettesítő tesztírás a dániai felvételihez
2020. december 5. szombat 11:30-13:00

Az érdeklődők további információt a studyabroad.budapest@gmail.com e-mail címen kaphatnak, az általunk képviselt iskolákról és szakokról pedig a www.studyabroad.hu weboldalon tájékozódhatnak.

Továbbtanulás Dániában - decemberi eseményeink
bottom of page