top of page

Szólóest

Ebben a tanévben – a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium történetében első alkalommal kerül megrendezésre a Szólóest! (Persze ebben az iskolában még minden első ízben történik meg :))

Ennek az előadásnak során 11-es diákok állnak egyenként a színpadra és nagyközönség előtt éneklik el az általuk kiválasztott dalt zenekari kísérettel. A Fóti Waldorf iskolában, ahonnan ez a kezdeményezés elindult, izgalmas, színvonalas produkciók születtek az elmúlt hat évben. Reméljük, idén nálunk is így lesz!

A koncertek március 12-én, 14-én és 15-én lesznek iskolánk aulájában, de lehet, hogy ezeken kívül is szervezünk még előadást. Az anyaiskolából érkező diákokat, tanárokat, szülőket elsősorban a március 12-i, szerdán 17 órakor kezdődő előadásunkra várjuk.

A jegyeket elővételben (is) árusítjuk majd, hogy láthassuk, hány emberre számíthatunk koncertenként. A felnőtteknek 1000Ft, a diákoknak 500Ft lesz a belépő, de lesznek adományozó jegyek is azok számára, akik támogatni kívánják az osztály év végi kirándulását.

Kérünk benneteket, a mellékelt plakátot helyezzétek el az iskolátok faliújságján, vagy ahol érdemesnek látjátok, illetve e-mailben is terjesszétek a meghívónkat!

Mindenkit szeretettel várunk: A 11. osztály tanulói, Buga Emőke, Kálózi Attila osztálykísérő tanárok, Béldi Melinda és Thurnay Balázs zenetanár.

bottom of page