top of page

VIVALDI: GLÓRIA

Újra együtt a magyarországi Waldorf-gimnáziumok kórusa!


Ebben az évben Vivaldi: Gloria című művével készülünk egy közös előadásra. Írjátok be a naptárba: november 14-én 16 órakor ünnepi koncert lesz a gazdagréti Szent Angyalok Plébánián! Előző nap, november 13-án, Göllner Mária születése napján, bemutató a “Regiben”. November 20-án pedig a Debreceni Nagytemplomban mutatjuk be a művet.

Az előadást a Waldorf diákokkal, tanárokkal és szülőkkel kiegészült Albinoni kamarazenekar kíséri. Művészeti vezető: Zsigmond Balassa. Vezényel: Justin Júlia az Óbudai Waldorf Gimnázium és a Solymári Waldorf Tanárképzés tanára.


A két évvel ezelőtt, a Waldorf-mozgalom 100. évfordulóján bemutatott Carmina Burana előadás nagyszerűen sikerült, de pedagógiai szempontból is fontosnak éreztük. Most, hogy a diákoknak az elmúlt másfél évben annyit kellett nélkülözniük egymás társaságát, a közösség megtartó erejét, különösen szükség van arra, hogy segítsük őket egy művészeti élményen keresztül, hogy bizakodva, tettre készen álljanak a világban.

Az előadásba az ország minden részéből érkeznek énekesek: Debrecen, Fót, Nemesvámos, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Szombathely és Budapestről hat iskola diákjai lesznek együtt a kórusban.

JEGYRENDELÉS:

Regi november 13. 17 óra https://tixa.hu/gloria-waldorf-1113

Szent Angyalok Plébánia november 14. 16 óra https://tixa.hu/gloria-waldorf-11

Mindenkit várunk szeretettel!


Justin Júlia, Bíró Kata és Thurnay Balázs Budapest, 2021. 10. 10.Comments


bottom of page