RegTudVet - A VERSENY

February 11, 2015

Iskolánk a második félévben  csapatversenyt hirdet korra, nemre való tekintet nélkü azoknak a diákoknak, akik tudásukat bővíteni szeretnék olyan ismeretekkel, amelyek

  • nem férnek be az órai keretek közé,

  • nem tartoznak szorosan egyetlen évfolyam tananyagához sem,

  • megszerzéséhez  tudásszomj, kitartás, józan paraszti ész, jókedv és csapatszellem szükséges.

 

A RegTudVet –élkedőbe  háromfős csapatok nevezhetnek  a farsang napjáig egy  csapatnév leadásával.  A csapat nevét írjátok rá egy borítékra, a borítékba pedig tegyétek be a három  - nem féltetlenül egy osztályba járó - diák nevét. A lezárt borítékokat az eredményhírdetés napjáig a páncélszekrénybe fogjuk őrizni. A vetélkedő állását, az éppen aktuális feladatokat, a beadási határidőt,  a tanári előtti faliújságon és az iskolánk honlapján – www.prwk.hu – is nyomon  követhetitek. Mivel a verseny lezárásáig, májusig a faliújságon csapatneveket láthattok majd, csak az utolsó pillanatban derül  ki a legjobban szereplő diákok neve.

 

Csapatok benevezése: február 13. péntekig , Palkó Eszternél

 

Első feladatsor leadásának határideje: március 2.

 

A feladatokat külün-külön A/4-es lapon kidolgozva, és egy A/4-es borítékba (Eszternél kérhettek) betéve tegyétek a tanári RegTudVet feliratú fakkjába. Minden lapon és a nagy borítékon is tüntessétek fel a csapatotok nevét. Ez azért fontos, mert minden feladatot más-más  tanár javít. A borítékok később ugyanonnan visszavehetők, így a következő forduló megoldásait is abban tudod leadni.     Késve érkezett megoldásokat nem fogadunk el!

A legjobb csapatok értékes nyereményben részesülnek, de ebben a játékos versenyben minden résztvevő csak nyerhet!

 

Jó munkát kívánunk minden résztvevőnek!

 

Íme a fejtörők 3 részre szedve:

  1. Irodalom

  2. Fizika és matematika

  3. Földrajz és történelem

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic